TURUN MONIPUOLISIN RAVINTOLAMAAILMA

Venus Nightlife on ravintolamaailma, joka tuo viihdettä moneen makuun.
Ravintolan esiintymislava täyttyy tähtiesiintyjistä ja paikka tarjoaa kaupungin parasta viihdettä!

Venus Nightlife

Turun monipuolisin ravintolamaailma

Venus Nightlife on Turun yöelämän todellinen helmi, jossa viihdytään yön pikkutunneille asti. Lavallemme nousevat viikoittain Suomen kovimmat sekä nuoren että vanhemman polven tähtiesiintyjät. Venus Nightlifen värikäs ravintolamaailma on vakuuttanut bilekansaa jo pitkään – asiakkaamme palaavatkin juhlimaan kanssamme aina uudestaan ja uudestaan!

Kaikki tilamme ovat myös vuokrattavissa yksityis- ja yrityskäyttöön. Kysy lisää myös viihtyisästä kokoustilastamme ja 25 hengen saunatilastamme! Ruokatarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin järjestyvät helposti herkullisen ruokaravintolamme Hiilen kautta.


Pääsyliput

Koko talo (pe–la): Esiintyjän mukaan, katso hinta tulevien esiintyjien listasta.

Ke–to: Backstage avoinna, ei sisäänpääsymaksua (Huom! erikoisillat)

Ikärajat

Ke-la: 18 v.

Aukioloajat

Maanantai: Suljettu
Tiistai: Suljettu
Keskiviikko: klo 21-04
Torstai: klo 21-04
Perjantai: klo 21-04
Lauantai: klo 21-04
Sunnuntai: Suljettu


Venus LIVE
tervetuloa keikalle!

Ravintolamaailmamme toisessa kerroksessa sijaitsee Venus LIVE – Suomen kovimpien nimien ja kuumimpien artistien keikkapaikka. Monipuolinen esiintyjäkaartimme tarjoilee kuulijoilleen niin suomipoppia kuin rokkia sekä parasta iskelmämusiikkia ajan henkeen.

Venus Live avoinna

Pe-la klo 21-04


VENUS BACKSTAGE
Elävää musiikkia!

BACKSTAGE on viihtyisä yökerho, jossa keskitytään nauttimaan hyvästä seurasta, Turun parhaista bileistä, herkullisista drinkeistä ja hyvästä musiikista duojen ja dj:n toimesta. Tutustu myös maukkaaseen menuumme! VAPAA PÄÄSY PERJANTAISIN JA LAUANTAISIN!

Backstage avoinna

Pe-la klo 18-04

STAGE
Kaupungin paras karaoketunnelma!

STAGE takaa viihtyisän tunnelman kaupungin iskevimmällä karaoketunnelmalla, laajalla biisivalikoimalla ja kovatasoisella viihdekalustolla. PELIPÖYDÄT AUKI MYÖS VIIKOLLA (klo 23 alkaen)!

Stage avoinna

Ke-la klo 21-04