Poikkeuksellisena korona-aikana monet artistit ovat joutuneet turvautumaan poikkeuksellisiin keinoihin päästäkseen esiintymään suurelle yleisölle ja voidakseen tarjota yleisölleen unohtumattomia elämyksiä vaikeassa tilanteessa. Moni artisti on myös joutunut kamppailemaan tässä haastavassa tilanteessa taloudellisten vaikeuksien kanssa, mikä on ollut yksi tärkeimmistä syistä kehitellä uudenlaisia keinoja järjestää keikkoja. Livestream on ollut yksi näistä keinoista tavoittaa maksava yleisö. Löydät tästä artikkelista vinkkejä siihen, kuinka löydät parhaat livestream-keikat.

Tutustu Ticketmasterin sivuihin

Ticketmaster myy lippuja livestream-keikoille ja tarjoaa hyviä vinkkejä juuri sinulle sopivan konsertin valitsemiseksi. Tutustu siis Ticketmasterin monipuolisiin sivuihin ja surffaile erilaisten vaihtoehtojen parissa. Ticketmasterin sivuilta on aiemmin voinut ostaa liput esimerkiksi Antti Tuiskun livestream-keikalle, joka oli sensaatio ja joka sai osakseen runsaasti suitsutusta!

Ticketmasterin tärpit

Live From Home -palvelua tarjoaa Live Nation. Palvelusta löytyy paljon livestream-videoita. Lisäksi palveluun on ladattu monenlaista muuta sisältöä ja sen kautta on mahdollista pitää yhteyttä bändeihin, artisteihin ja koomikoihin. Jos siis olet kiinnostunut viihteestä, tutustu Live From Home -palveluun!

Jos olet kiinnostunut jonkun tietyn artistin keikoista, kannattaa häntä seurata somessa. Artisti saattaa olla aktiivisena esimerkiksi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja jakaa sitä kautta tietoa tulevista livestream-keikoista. Seuraamalla sinua kiinnostavaa artistia pysyt ajan tasalla hänen tulevista keikoistaan. Myös hashtagien seuraaminen somessa on tehokas keino etstiä itselle sopivia konsertteja. Seuraa esimerkiksi hashtageja #TogetherAtHome ja #MetallicaMondays. Yksi vaihtoehto on seurata levy-yhtiöitä, kuten Warner Music Live Finland ja Skorpioni.

Tutustu myös erilaisiin sivustoihin, joille kootaan stream-sisältöä. Tällaisia sivustoja ovat esimerkiksi Ruutu Live, Yle Olohuone, SemiLive ja Live Katsomo. Ruutu Livesta löytyy esimerkiksi Anssi Kelan, Mokoman ja Chisun musiikkia ja Yle Olohuoneesta Olavi Uusivirran, Vesalan sekä Maustetyttöjen tulkintoja. SemiLive toimii kansainvälisesti. Sen kautta pääsee nauttimaan livestriimatuista konserteista ja sieltä voi vuokrata keikkatallenteita. Näin keikoista pääsee nauttimaan ajasta ja paikasta riippumatta. Erityisen hienoa on, että palvelu on suomalaisten tekemä innovaatio. Live-Katsomosta voit löytää monenlaisia livestream-keikkoja. Katsomo sopii sinulle erityisen hyvin, jos suosikkisi on esimerkiksi S-TOOL tai Reckless Love.