Koronatilanne on jarruttanut yökerhojen tapahtumia. Kun tilanne on hieman tasaantunut kesän myötä, ovat yökerhot päässeet taas järjestämään tapahtumia. Toki rajoituksia on edelleen olemassa. Livemusiikin suhteen kävijöiden määrää on rajoitettu noin puoleen normaalista kapasiteetista. Kävijöiden tulee myös joko seisoa heille määrätyillä paikoilla tai istua. Varsinaista festarimeininkiä keikoilla ei siis tällä hetkellä ole, sillä tapahtumia saadaan järjestää vain, jos rajoituksia kunnioitetaan.

Turun suosituin yökerho Dynamo on ottanut rajoitukset tosissaan. Sen järjestämille livekeikoille myydään lippuja ennakkoon. Kun kävijämäärä täyttyy, lippuja ei enää myydä. Jos keikkaa ei myydä loppuun ennakkoon, voi lippuja ostaa ovelta. Suositeltavaa on kuitenkin hankkia lippu ennakkoon, sillä vain siten voi varmistaa oman paikkansa keikalla. Dynamon artistikattaus on monipuolinen, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleistä kuunneltavaa.

Dynamon loppuvuosi 2020

Dynamon vuosi 2020 on ollut todella vaihteleva, kuten kaikilla muillakin yökerhoilla. Maaliskuun puolivälistä lähtien Dynamokin joutui sulkemaan ovensa, jotka olivat kiinni pitkään. Sittemmin kesän aikana Dynamo on päässyt käynnistelemään toimintaansa uudelleen. Sen vuodesta 2020 tulee kuin tuleekin hyvä artistivuosi, sillä loppuvuodelle 2020 on luvassa monia mielenkiintoisia keikkoja. Marraskuun lopussa Dynamoon saadaan oikea musiikkialan tulokas, kun Luukas Oja saapuu viihdyttämään juhlijoita. Luukas Oja on täysin uusi nimi rock-musiikin alalla. Hänen esikoisalbuminsa on julkaistu lokakuussa, joten marraskuussa Dynamossa saadaan kuulla kappaleita kyseiseltä levyltä.

Elektronista musiikkia Dynamossa päästään kuulemaan heti Luukas Ojan perään, kun Aavikko saapuu viihdyttämään juhlijoita. Aavikko tunnetaan jopa legendaarisena elektronisen musiikin yhtyeenä, joka juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan. Aavikon minikiertueen liput ovat menneet kuin kuumille kiville, joten liput kannattaa ostaa netistä ennen keikkaa.

Dynamon joulukuussa kuullaan niin indietä kuin rap-musiikkia. Joulukuun artistitarjonnan aloittaa Pohjanmaalta ponnistava Joensuu, jonka muodostavat kolme veljestä. Kyseinen yhtye nauttii kohtalaisen suurta suosiota indiepiireissä, mutta uuden albuminsa myötä yhtye ottaa askeleen kohti suurempaa suosiota. Joensuun tämän hetken live-kunto kannattaa käydä tarkastamassa Dynamossa. Joulukuun toinen artisti on vähän aikaa sitten ensimmäisen suomenkielisen albuminsa julkaissut Gracias. Hän on rap-artisti, jonka voidaan odottaa käynnistävän bileet kunnolla.